Houtsnippers, A-Hout & afvoer

Transportbedrijf Dirk van Buijtene is leverancier en transporteur van houtsnippers, A-hout en groenafval. Al sinds 1999 zijn we actief met verschillende transportdiensten en sinds 2012 hebben we ons gespecialiseerd op het vlak van bio-energie. We leggen ons toe op het leveren van houtsnippers en het ophalen van afvalhout voor hergebruik en energiewinning.

Houtsnippers

Op het gebied van houtsnippers bieden we snippers die zijn vervaardigd vanuit A-hout en afvalhout dat we inzamelen in de regio van onder andere kratten en pallets (hout dat al een functie heeft gehad). De houtsnippers worden gebruikt als duurzame brandstof.

Ophalen A-Hout

Niet alleen voor de levering van houtsnippers kunt u bij ons terecht, ook wanneer uw A-Hout moet worden opgehaald, bent u bij ons aan het juiste adres. Het ophalen van uw A-hout gaat eenvoudig en professioneel per containerwagen. Het A-hout dat we bij u ophalen met een kraanwagen, wordt versnipperd en weer als brandstof aangeboden in de vorm van A-hout houtsnippers.

Afvoer groenafval

Ook voor het afvoeren van uw groenafval, zoals snoeiafval, bomen en takken, kunt u ons inschakelen. Wij komen met onze vrachtwagen met kraan en kunnen iedere gewenste hoeveelheid voor u afvoeren. Op dagelijkse basis werken wij voor hoveniers, tuinbouwbedrijven en overheidsinstellingen in de regio Zuid-Holland. Alle andere voorkomende transporten worden in overleg uitgevoerd.

Neem direct contact op

Dirk van Buijtene